Odoo • Image and Text

THE POWER
OF PORTLAND 

Terwijl jouw klanten alsmaar afhankelijker worden van ICT, wordt het voor jou in de snel veranderende ICT-markt met een groeiend oerwoud aan oplossingen en fabrikanten, steeds lastiger om de juiste keuzes te maken. Wij zijn jouw gids. 

Als IT dienstverlener help je je klanten aan toekomstbestendige oplossingen en creëer je terugkerende inkomsten voor je eigen organisatie. Daar heb je futureproof software en cloud oplossingen voor nodig om de hybride ICT infrastructuur van jouw MKB/KMO klanten optimaal te managen.

Het fundament  van jouw business

Een succesvol bedrijf start bij de basis. Of zoals wij het noemen Fundamentals; infrastructuur, communicatie, productiviteit en continuïteit. Binnen deze vier pilaren hebben wij alvast een voorselectie gemaakt. Innovatieve merken die wij persoonlijk hebben geselecteerd op volledigheid, gebruiksgemak en prijs, en als het even kan; speciaal zijn ontwikkeld voor MSP’s en VAR’s. Scheelt jou tijd.

Merken portfolio 

Mede door de 'consumerization of IT' en unieke situaties als Covid-19, stijgt de vraag naar specialistische software en cloudapps in het bedrijfsleven explosief.  Portland helpt die tools in te kopen tegen een scherpe prijs met zo min mogelijk administratieve rompslomp. 

lokale ONDERSTEUNING

Wil je transformeren van traditioneel break-fix model naar Managed Services? Of ondersteuning bij het samenstellen van jouw services menukaart? Van strategie tot operationele vraagstukken; onze ervaren en bewezen specialisten bieden lokale ondersteuning.


 meer dan 1000 it dienstverleners gingen jou voor.  beweeg mee Van break-fix naar MSP.

Dat is wat wij doen, al meer dan 20 jaar.

Gezonde marges

Vaak zijn minder bekende merken minder bemind. Dat gaat vaak hand in hand met betere marges. Wij delen dat graag met jou onder de noemer: ' Doing business is teamsport, always share your succes with others' ! 

Effectieve communicatie

Of het nu per chat, email of telefoon gaat. Wij zijn altijd goed bereikbaar. Geen wachtrij aan de telefoon. Geen gezoek in portals of onduidelijke prijslijsten. Probeer maar. +31 (0)20 2144000 .

Licentie & CLOUD management

Wij administreren al jouw licenties en cloud diensten, verval termijnen en andere bijzonderheden. We komen pro-actief met verlengingsvoorstellen of helpen desgewenst bij opzegging. Wel zo makkelijk.

Concurrerende prijzen

Zeker voor de non-fundamentals maken wij gebruik van de beste inkoopkanalen, partnerprogramma's en volume discounts. Overal ter wereld. Dat is het voordeel van 20+ jaar ervaring.

opties en alternatieven

Wij kunnen je vaak wijzen op alternatieven voor software die populair zijn bij andere partijen waarmee we zaken doen. Opties die je anders misschien niet direct zou overwegen. Alternatieven voor de grote merken.

Geen creditcards

Door de consumerization van IT stijgt het aantal verzoeken voor het leveren van minder gangbare producten en diensten explosief. Vaak moeten deze met creditcard betaald worden. Wij nemen dat uit handen.

KOm je een keer langs?

adres

Leidsevaartweg 99
2106 AS Heemstede

Kom je langs?
Gratis parkeren is mogelijk op het naastgelegen parkeerterrein. Kom je met de trein?
Ons kantoor bevindt zich naast het station Heemstede-Aerdenhout.

E: [email protected]
T: +31 (0)20 214 4000