manage your msp business

De juiste tools vormen het essentiële fundament van een goed lopend MSP bedrijf. Wij hebben wij een preselectie gemaakt. Scheelt jou tijd. Wel zo makkelijk.

Contacteer ons

wat voor type MSP ben jij?

Een toenemend aantal ICT-dienstverleners en Value Add Resellers groeit door naar een rol als Managed Service Provider (MSP). Om van een reactieve naar een proactieve of zelfs een moderne MSP door te groeien, is de keuze voor de juiste tooling cruciaal. Wij hebben een preselectie gemaakt. Scheelt jou tijd. Wel zo makkelijk. Wij kiezen bewust louter voor de beste fabrikanten die specifiek software en cloud diensten ontwikkelen voor MSP's.


Persoonlijk advies  Vraag een demo aan

reactief

Reactieve ondersteuning betekent dat een service provider remote control diensten en- of een engineer kan aanbieden, die volgens een eigen tijdschema werkt, wat betekent dat ze niet altijd beschikbaar kunnen zijn voor onmiddellijke hulp.


proactief

Proactief bewaken van de netwerkinfrastructuur om problemen te voorkomen en op te lossen. Lang voordat er zich een lange termijn probleem voordoet, dat gevolgen kan hebben voor alle gebruikers binnen een bedrijf - iets dat niet gegarandeerd is met break-fix.

managed

Goed ingerichte PSA en RMM omgeving. Een responsief team die alvorens een probleem zich aanbiedt, of bij acute calamiteiten direct hulp biedt. Hybride ICT omgevingen en applicaties worden consequent gemonitord. Zero Trust, Shadow IT, Disaster Recovery zijn voor de moderne MSP cruciale elementen.

psa. rmm. saas management. cyberprotectie. remote control

De onderstaande vier fabrikanten vormen de basis voor de moderne MSP inclusief kant en klare integraties.

MARKTLEIDER WERELDWijd in PSA

Een ERP-systeem is de basis van iedere moderne IT Service Provider. Op de software van internationaal marktleider ConnectWise, kun jij je hele business runnen. Eén enkel platform geeft jou overzicht in alle interne processen, projecten, klanten én resultaten, voor een duidelijke communicatieflow in je bedrijf, continue optimalisatie, en een efficiëntie boost.

Ontdek meer

saas management voor msp's

De oprichters van Augmentt zijn MSP pioniers van het eerste uur. Na de verkoop van hun N-Able aan Solarwinds hebben ze niet stil gezeten. Ontmoet Augmentt. Het eerste MSP SaaS management platform specifiek voor MSP's. SaaS-adoptie zit flink in de lift. Schattingen laten zien dat 70% van het MKB/KMO het grootste deel van hun software naar de cloud verplaatst. Dit creëert al gauw ongewenste situaties, ook wel "Shadow IT".

  Leer meer  Start gratis trial

onmisbaar in jouw Msp techstack

We hoeven je niet te vertellen dat backup en cybersecurity een must zijn in een wereld waar het aantal cyberattacks per jaar verdubbeld. Ben je op zoek naar de meest geavanceerde beveiliging? Kies dan voor Acronis. Deze vendor biedt namelijk twee oplossingen in één: AI-powered backup mét volledig geïntegreerde cyberprotectie. Voor elke infrastructuur en met het meest uitgebreide aanbod op de markt aan servers, applicaties, systemen en virtualisatieplatformen. Acronis heeft de meeste integraties voor MSP's.

Ontdek meer

HÉT ALTERNATIEF VOOR TEAMVIEWER

Als MSP ben je verantwoordelijk voor het beheer van alle computers van je klanten. Er wordt van je verwacht dat je hen helpt op het moment dat het nodig is. Daarom heb je remote access tools nodig, waarmee je dat snel en gemakkelijk kunt doen, zonder dat het je veel kost. Splashtop levert betrouwbare oplossingen voor remote access en remote support die zijn ontworpen om MSPs te helpen bij hun dagelijkse taken.

  Leer meer  Demo aanvragen

Naast de basis: het tech-landschap van msp's

Portland helpt MSP's met het bouwen van een efficiënte Tech Stack. Helemaal in lijn met de trend om jouw huidige stack te verkleinen. Hieronder tref je een overzicht aan waar je als MSP mee geconfronteerd wordt. Voor de meeste onderdelen bieden wij uitstekende oplossingen. Wel zo makkelijk toch?


Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jou een persoonlijk advies te geven.

Bedankt voor je aanvraag

Ons team zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.
In de tussentijd kijk je hier rond tussen de oplossingen die we aanbieden.