samen sterk

Waar jij voor jouw klanten alles uit handen neemt om processen soepel te laten verlopen, wordt de eigen organisatie nog wel eens vergeten. Wij weten dat uit ervaring en bieden daarom verschillende hulpmiddelen.


Over ons    Contact 

TRUSTED MSP ADVISOR

Portland doet jou de belofte efficiënter, productiever en winstgevender te worden. Hoe? Dat is voor ieder bedrijf anders. Samen met jou kijken we naar waar jij tegen aan loopt en hoe wij je kunnen helpen om je bedrijf verder kunt optimaliseren. 

We gaan verder dan alleen software: Een volledige transformatie, intern innoveren, of de puntjes op de i. Wij helpen jou. Plan een afspraak met één van onze adviseurs en we gaan direct aan de slag!

Plan een afspraak

"Onze MSP community bestaat uit specialisten en- of voormalig MSP ondernemers. Individuen die zeer waardevol kunnen zijn voor jouw onderneming op verschillende vlakken. Zij creëren rust en ruimte op onderdelen waar je vaak zelf niet aan toekomt." 

George van Brugge - Founder 

EEN GREEP UIT DE ENTHOUSIASTE MEDEWERKERS VAN PORTLAND

Bedrijfsteam

Erika Padmos

Microsoft 365 portfolio specialist

Erika helpt je met het vinden van de juiste backup en beheer oplossing voor Office365, VM's, Endpoints of fysieke server backups, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken.  


Bedrijfsteam

George van Brugge

Founder en MSP veteraan

Oprichter en eigenaar George, startte Portland in 1998. Sindsdien heeft Portland altijd een focus gehad op IT dienstverleners. Daarnaast heeft hij ook Kaseya Benelux en Firmtel opgezet. Alsdus een allround MSP ondernemer. Een goeie gesprekspartner voor directie met de nodige dosis humor. 

Bedrijfsteam

Klaas van Eijkern

Business consultant 

Klaas is naast ondernemer ook een business proces man. Een ervaren gesprekspartner voor directie leden van MSP bedrijven. Zijn pragmatische aanpak en kennis van Connectwise, is bijzonder waardevol bij de optimalisatie van jouw interne zaken. PSA, RMM, technisch beheer, marketing of billing. Jullie komen samen zeker tot de oplossing die perfect bij jouw bedrijf past. 

Bedrijfsteam

Nick Visser

Software en cloud consultant

Nick is jouw gids in het oerwoud van producten. Door de consumerization of IT worden MSP's overspoeld met aanvragen van minder gangbare producten. Gelukkig kan Nick je hier perfect bij helpen. Hij is onze kenner op het gebied van Exotische software en cloud diensten en neemt je graag mee in alle mogelijkheden. IT Procurement made easy!

Bedrijfsteam

Zev Rembrandt Turkenburg

Cyber protection for MSP's

Zev is zijn carrière in de IT begonnen als helpdesk medewerker. Dan heb je sowieso een streepje voor op de meeste sales mensen. Hierdoor heeft Zev naast gebruikers ervaring een behoorlijke bak kennis opgebouwd van verschillende producten en oplossingen op het gebied van Cyber Protection.

MSP community partners

Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan een lokaal ecosysteem voor eigenaren van MSP bedrijven. Zowel internationale als lokale specialisten die zich ruimschoots hebben bewezen bij het opzetten en advisering van MSP's. Of het nou ondersteuning bij migratietrajecten betreft, jij de transformatie naar Managed Services nog moet maken, of ondersteuning nodig hebt bij het creëren van een marketing en salesplan. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben alvast een preselectie gemaakt van toppers uit de MSP industrie.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

PARTNER VAN COMPTIA

Portland is partner van de grootste tech community ter wereld. Deze thought én action leader voert jaarlijks verschillende onderzoeken uit om de wereld van internationale IT-dienstverleners in kaart te brengen en ontwikkelingen te spotten. Daarnaast biedt CompTIA erkende certificatie programma’s om skills te ontwikkelen en te verbeteren. Samen bouwt deze community aan de toekomst van technologie. Portland is trots te vermelden dat wij ' Member of  Benelux Executive Council ' van  CompTIA Benelux  zijn. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Strategisch advies

Teruglopende cijfers of ineens opkomende concurrentie; wanneer jij als ondernemer de beslissing neemt de koers van je bedrijf te veranderen, is het verstandig om advies te vragen aan een onafhankelijke partij. Strateeg en Executive Coach Laurens Bontenbal helpt je verder. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de technologiesector en is in staat jou advies te geven over strategieën, positionering, je business model en meer.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

MAkkelijk MIGREREN

Of je nu overstapt naar een nieuw PSA-systeem, of fuseert met een andere MSP; systeem- en platform migraties zijn verreweg van eenvoudig. Applicatiegegevens en -processen zijn vaak met elkaar verweven en dit maakt het complex. Migreren naar Acronis of ConnectWise, om overlappende interne systemen te consolideren, of om verouderde platformen te vervangen? In samenwerking met Devtech zorgen wij voor een soepele overgang.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

MARKETING, SALES & groei

Alles staat, je bedrijf loopt en je klanten zijn tevreden. Maar hoe zorg je dat je blijft groeien? Waar vind je nieuwe klanten, en hoe innoveer je verder? Force21 is gespecialiseerd in het realiseren van duurzame groei en het optimaal benutten van het potentieel van jouw bedrijf. Zij kunnen jou op het gebied van Marketing en Sales de volgende stap te maken. Via specifieke groei programma’s, marketing ondersteuning, of sales training en begeleiding.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

wereldwijde IT Community

The IT Nation is een wereldwijde gemeenschap van collega's, opinieleiders en experts die zich inzetten om jou en de branche naar nieuwe hoogten te duwen. Met conferenties, diepgaande product trainingen en community-gebaseerde evenementen, mis je nooit een kans om in contact te komen met uw mede-IT Nation community leden en elkaar te helpen succes te behalen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

reflecteren & veranderen

Verwijder de bovenstaande afbeelding of vervang ze door een afbeelding die uw bericht illustreert.

Van break-fix naar modern MSP bedrijf, jouw waarde propositie verbeteren, interne processen optimaliseren, de ultieme services menukaart samenstellen, financiën op orde krijgen, of het opstellen van de juiste KPI’s? Together we’ll boost your business!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Tech nieuws en analyses

Veteraan IT Channel en MSP-expert, Dave Sobel, is de gastheer van de dagelijkse Business of Tech Podcast. Hierin worden nieuws en analyses voor degenen die werkzaam zijn in de technologie-branche in 5 minuten gepresenteerd. Tijdens de podcast wordt altijd de vraag "Waarom kan het jou schelen?" gesteld, hierdoor weet je altijd direct wat jij aan dit nieuws hebt. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

WEET WAT SPEELT

De tech-wereld staat niet stil en het tempo voor innovatie neemt alsmaar toe. In samenwerking met Partner Navigator is Portland dagelijks bezig met het onderzoeken van de MSP en IT markt in de Benelux. Elk kwartaal delen we met jou alle insights en resultaten van de onderzoeken die we hebben verricht, zodat jij altijd up-to-date blijft over alle ontwikkelingen en trends in de markt.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Tenders, volop kansen

Altijd al in willen schrijven op publieke aanbestedingen? Wellicht kunnen we jou op weg helpen. Onze samenwerking met TRIC Juridisch Technisch Advies zorgt ervoor dat IT bedrijven gemakkelijker mee kunnen dingen naar publieke aanbestedingen, wij nemen het papierwerk uit handen. Zoals TRIC zelf zegt: "Our goal is to help customers to get the most out of their Tender Journey."

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

voorbereid op de toekomst

Fusies en overnames zijn steeds veel voorkomender in het MSP landschap. Dankzij onze samenwerking met Vestius Advocaten zijn wij in staat jou te helpen en adviseren op het moment dat er een investeerder aanklopt op de deur van jouw onderneming.