Tijd voor een promo

Met grote regelmaat komen onze fabrikanten uit met interessante aanbiedingen die we graag met jou delen. Hieronder tref je de meeste recente aanbiedingen aan. Doe je mee?

Portland & promo's voor Partners

Dit is de plek waar we jou graag op de hoogte houden van al het moois wat onze merken bedenken om het leven net iets aangenamer maken. Deze speciale aanbiedingen en acties van Portland en al onze solutions zijn vaak van tijdelijke aard. Dus snel handelen is cruciaal. Uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen in de voorwaarden, duur en prijzen.

Ben je nog geen partner van Portland? Meld je dan gratis aan en begin met het verkopen van futureproof software- en cloudoplossingen. Als je vragen hebt over de campagnes of een andere activiteiten, kun je altijd contact met ons opnemen.

Odoo • Text and Image

Vragen over een promo? Neem contact met ons op!

Odoo + afbeelding en tekst

Je klant volledig veilig en jij Een gratis Ray-ban zonnebril

Als je je zorgen maakt over het veilig en beschikbaar houden van de gegevens van klanten terwijl jij je eigen bedrijf laat groeien, laten we het dan hebben over de hybride cloud-oplossing voor bedrijfscontinuïteit van Scale Computing en Acronis. 

Deze gezamenlijke oplossing zal zowel voldoen aan je zakelijke doelen als aan de verwachtingen van je klanten op het gebied van gegevensbescherming en herstel!

Boek je nu een demo of een discovery call? Dan ontvang je gratis een Ray-Ban-zonnebril. 

Interesse? Bel +31 20 214 4505 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Zev voor meer informatie. 

*Geldig t/m 31 maart 2022. Niet beschikbaar in combinatie met andere promoties.

Odoo + afbeelding en tekst

1 jaar gratis bij een nieuwe aankoop

Antivirus is de eerste verdedigingslinie tegen de hedendaagse cyberdreigingen, Avast Business Antivirus is een bekroonde, complete antivirusoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die apparaten beschermen tegen de geavanceerde cyberdreigingen van vandaag.

Stap jij over naar Avast Business? Dan betaal je nu alleen voor het eerste jaar, jaar twee krijg je er gratis bij!

Interesse? Bel +31 (0)20 214 4509 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Nick voor meer informatie. 

*Geldig t/m 31 maart 2022. Niet beschikbaar in combinatie met andere promoties.
Odoo + afbeelding en tekst

20% korting op edge computing én hyperconverged infrastructuur

Met deze tijdelijke MSP special ontvang jij maar liefst 20% korting op een Scale Computing HC3 cluster. Wat kan je daarmee? Virtualisatie, servers, storage en back-up/disaster recovery samen in één oplossing. De HC3-infrastructuur is gebouwd om downtime te elimineren en elke computing omgeving eenvoudig te kunnen beheren.

Wat krijg je precies voor deze mooie prijs? Een eenmalig gebruikte demo setup, 3-node HC3 cluster, type HC1250DFZ, voorzien van Intel Xeon Silver 4210 processors, 256GB RAM en 4x 3,84TB SSD schijven.

Interesse? Bel +31 20 214 4511 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Klaas voor meer informatie. 

Odoo + afbeelding en tekst

Verminder administratieve rompslomp   

Besteed minder tijd aan het jongleren met oplossingen en meer tijd aan het beschermen van gegevens, applicaties en systemen van klanten.

Door geavanceerd beheer toe te voegen aan de geïntegreerde Acronis Cyber ​​Protect Cloud-oplossing,  maak je geautomatiseerde patch beheer en eenvoudige werkplanning mogelijk. Zo verminder je je administratieve lasten direct.

Interesse? Bel +31(0)20 2144505 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Zev voor meer informatie. 

*Geldig t/m 28 februari 2022. Beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten.
Odoo + afbeelding en tekst

MINI DATA CENTER MET een ONGELOOFLIJKE KORTING   

Schaalbaar, flexibel, goedkoper; goed voor jouw marge. Scale Computing maakt hyper converged infrastructuur simpel en inzetbaar voor jou en je klanten. Nu met een flinke korting! En dat is niet alles, want wanneer jij je eerste HC-cluster weer verkoopt, krijg je de kosten van je eerste aankoop weer terug.

Interesse? Bel +31(0)20 2144505 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Klaas voor meer informatie en de brochure. 

*Inclusief 12 maanden gratis product support. Extra korting is afhankelijk van de configuratie van zowel het HE150-cluster als dat van het HC-cluster. Neem contact op voor meer informatie.
Odoo + afbeelding en tekst

Back-up voor Google Workspace   

Werk zorgeloos met een gebruiksvriendelijke, veilige en volledige back-up van Google Workspace. Met de cloud-naar-cloud-back-ups van Acronis houd je je gegevens in eigen beheer. En dat zorgt voor een juiste naleving, snelle toegang tot back-upgegevens en sterk verbeterde RTO.

Je krijgt nu toegang tot onbeperkte cloudopslag voor hun persoonsgegevens, gehost door Acronis. Deze wordt per workload in rekening gebracht, zonder kosten voor de door Google gegenereerde opslagruimte.

Interesse? Bel +31(0)20 2144505 of plan direct een tijdslot in de agenda, om contact op te nemen met Zev voor meer informatie. 

*Geldig tot 31 maart 2022. Beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten.