MARGEMAKERS VOOR MSP'S

Een ware digitale transformatie ontvouwt zich voor onze ogen. De Cloud Office Suite is met en ongekende opmars bezig. Chatten, bellen, online vergaderen en werken is de nieuwe realiteit. Of je nu op afstand of onsite werkt. Een ongekende opportunity voor MSP's. Wij helpen je.

PAS OP. HYPERSCALERS NEMEN de wereld over

AWS, Alibaba, Microsoft en Google zijn al jaren een van de grootste namen in de tech industrie. Dagelijks gebruiken honderden miljoenen mensen hun producten, grote kans dus dat jouw klanten daar tussen zitten. De populariteit van cloud computing is niet gek gezien de op het eerste oog grote toegevoegde waarde, het gebruiksgemak en de prijzen. Maar pas op. Jouw marge komt zo ook onder druk te staan. En wanneer je dieper de materie induikt, komen er nog meer uitdagingen naar boven. Onder andere backup, facturatie en beheer vormen een uitdaging. Daarom hebben we een preselectie gemaakt van meerdere producten, zodat jij niet voor onverwachte uitdagingen hoeft te staan.

Odoo • Tekst en afbeelding

welke oplossing past bij jou?

Hieronder zie je een kleine selectie uit ons portfolio. Wil je meer advies? Plan een gratis gesprek in met een van onze specialisten. Simpel te organiseren. Gewoon klikken op de button, kies een datum en tijd. Klaar!  

Cloud security & BACKUP

Backup by Altaro

Altaro bied als backup specialist al jaren oplossingen specifiek voor MSP's. En ontwikkelde een oplossing waarmee jij gemakkelijk de back-up en herstelservices beheert voor Office 365-mailboxen en bestanden die zijn opgeslagen in OneDrive en SharePoint. Één console, hoge marges, super support en ongelimiteerde storage in Azure.

Cyber Protection by Acronis

Werk zorgeloos met gebruiksvriendelijke, veilige en volledige Microsoft 365-back-up. De gebruiksvriendelijke en veilige cloud-to-cloud backup geeft je de controle over jouw Microsoft-gegevens terug. De oplossing van Acronis zorgt voor compliance, snelle toegang tot back-up van Microsoft 365-gegevens en sterk verbeterde RTO (Recovery Time Objective). Met Acronis voorkom je meer beveiligingsbedreigingen, blijf je compliant en vergroot je de bedrijfscontinuïteit.

Communicatie, beheer & FACTURATIE

MS Teams integratie by Telador

Het gebruiksvriendelijke telefonieplatform Telador is nu te integreren met Microsoft Teams. Hierdoor kunnen jij en je klanten altijd en overal communiceren vanuit de eigen vertrouwde MS Teams omgeving. Daarnaast heb je geen last van hoge investeringen of lastige installaties, je bent binnen enkele minuten live.

365 facturatie management by ConnectWise

Facturatie kan zeer tijdrovend en complex worden naarmate het aantal verschillende cloud applicaties bij jouw klanten stijgt. Met ConnectWise Manage cloud billing heb een alles-in-één oplossing voor het eenvoudig factureren, beheren en monitoren van essentiële cloud leveranciers en applicaties van klanten. Dit omvat o.a. Microsoft® Office 365® en Microsoft® Azure®, maar ook verschillende CISCO oplossingen. Veel gehoorde klacht "Billing is killing" is dan verleden tijd :D