INFRASTRUCTUUR

Taking care of your business with excelling Infrastructure Solutions 

Het inrichten en managen van de hybride ICT infrastructuur van jouw klanten is de eerste prioriteit. Het gaat hierbij niet meer om het oplossen, maar om het voorkomen van problemen. En daar horen de juiste tools bij. Portland levert complete infrastructuur oplossingen en tools voor het proactief managen van alle onderdelen van de netwerkinfrastructuur van jouw klanten. Van de klassieke Windows georiënteerde netwerken tot hybride ICT omgevingen.   

Odoo • Text and Image

het INRICHTEN & managen van de hybride infrastructuur is de eerste prioriteit.

Het managen ervan vraagt om een proactieve houding. De juiste tools vormen het essentiële fundament van een MSP. 

EEN ERP-SYSTEEM op maat. 

Een toenemend aantal ICT-dienstverleners en Value Add Resellers groeit door naar een rol als Managed Service Provider (MSP). Daarbij hoort ook een modernisering van de interne processen, zodat zij proactiever kunnen inspelen op behoeften van hun klanten en bovenal terugkerende omzet kunnen realiseren. Een op maat ERP-systeem is hierbij het meest cruciale onderdeel. Tijd voor een overstap dus. Geen betere keuze dan wereldwijde ERP-marktleider, ConnectWise, als je het ons vraagt.

Odoo • Image and Text

EEN SELF-HEALING IT-INFRASTRUCTUUR.

Een solide IT-infrastructuur is de basis van ieder bedrijf, ook van jouw klanten. Die creëer én behoud je op de meest makkelijke manier met Scale Computing. Servers, storage, hypervisors en disaster recovery worden namelijk gecombineerd in één self-healing systeem. Het resultaat? Geen downtime, verlaagde IT-kosten en 45-75% minder tijd kwijt aan remote monitoring, management en onderhoud. Makkelijker kun je het jezelf niet maken, en door Infrastructure- en Disaster Recovery-as-a-Service toe te voegen aan je dienstenpakket genereer je ook nog eens terugkerende inkomsten. Alles over naar Azure? Think again! Hou je het in eigen beheer? Dan schieten je marges omhoog.

Een integrale beveiligingslaag.

Proactief handelen voorkomt onnodige beveiligingslekken, want wanneer patches niet op tijd worden toegepast, kunnen netwerken ernstige schade oplopen. Veel bedrijven zijn zich bewust van dit gevaar, maar installeren de patches toch niet omdat dit teveel tijd kost en kan leiden tot conflicten met bepaalde systemen. Patchmanagement van Avast is hiervoor dé oplossing. Vanuit één centraal beheerders dashboard in de cloud volg je alle lopende activiteiten op de voet. Je blijft de nieuwste dreigingen voor en controleert én beschermt gemakkelijk jouw klanten. Allemaal automatisch. 

Odoo • Text and Image

VAN PUBLIC CLOUD NAAR ON PREMISE: WAT DOET DAT MET JOUW MARGE?  

DIT KAN JE VEEL OPLEVEREN.  Laat het ons voor je uitrekenen. 

LEES MEER OVER DE OVERIGE fundamentals

Taking care of your Managed Services en Reseller Business. Dat is wat wij doen, al 20 jaar. Portland helpt MSP’s en VAR’s om hun bedrijf efficiënt, productief en winstgevend in te richten. Dit start bij de basis. Of zoals wij het noemen Fundamentals; infrastructuur, communicatie, productiviteit en continuïteit. Deze vier pilaren vormen de essentie van ieder succesvol bedrijf.

Take a look at our software and cloud products for

Infrastructure | Continuity | Communication | Productivity   .  

Odoo • Text and Image